Hvordan virker Pawshake?

Hvordan virker Pawshake?

1. Finn kjærlige dyrepassere i ditt nabolag 

Takket være Pawshake kan du nå finne verifiserte dyrepassere i ditt lokalsamfunn som kan ta vare på dyret ditt når du ikke kan det. Et enkelt søk vil la deg finne en vertsfamilie som vil ta vare på kjæledyret ditt hos seg, eller en dyrepasser som vil komme hjem til deg og ta vare på kjæledyret ditt der. Bare skriv inn navnet på byen din eller postnummeret ditt for å finne pålitelige dyrepassere i ditt nabolag. 

2. Se gjennom profilene og tilgjengeligheten til dyrepassere

Du har valgmuligheter. Finn de mest lovende dyrepasserne og sjekk tilgjengeligheten deres direkte på profilsiden deres. I tillegg til å sørge for at kjæledyret ditt er velfødd og blir mosjonert tilbyr noen dyrepassere ekstratjenester som stell eller trening. Hvor bra er ikke det? 

3. Kontakt dyrepasseren

Du har lest gjennom dyrepasserens profil og alt ser bra ut. Nå tar du kontakt ved å klikke på "Kontakt meg"-knappen. Spør dyrepasseren spørsmål og forklar de unike behovene til din pelskledte venn. Organiser en møt & hils for å sikre en god match og at kjæledyret og dyrepasseren kommer godt overrens. 

4. Reserver og betal på nett

Har du funnet den rette dyrepasseren? Det neste trinnet er å bekrefte reservasjonen din på nett. Velg tjenestene du ønsker, lengden på oppholdet, og inkluder eventuelle spesialinstruksjoner. Du kan betale med et kredittkort eller PayPal gjennom vår sikre plattform. 

5. Bekreftelse

Dyrepasseren vil bekrefte din reservasjon innen 24 timer. 

6. Glade kjæledyr gir deg fred i sinnet 

Med bilder og oppdateringer levert direkte til telefonen din kan du være sikker på at kjæledyret ditt har et behagelig opphold. Selvfølgelig er to-veis-dialogen mellom deg og dyrepasseren din alltid åpen. 

7. Fem-stjerners rangering

Din tilbakemelding betyr noe. Legg igjen en rangering etter oppholdet, slik at andre medlemmer av fellesskapet kan finne de beste vertsfamiliene og dyrepasserne for framtidige opphold. La oss sammen bygge et levende og pålitelig fellesskap av dyrepassere.