Vår historie

Vår historie

En labrador kalt Ibeau

Livet til medgrunnlegger av Pawshake, Dries Coucke, ble snudd opp-ned i 2009 når hans far Luc Coucke (som døde i 2012) ble diagnostisert med lungekreft ved en alder av 60 år. I løpet av de mange omgangene med cellegiftbehandling, gjorde Dries og hans to brødre sitt beste for å støtte sine foreldre. Det viste seg imidlertid fort at foreldrenes labrador Ibeau ville komme til å trenge noen til å ta seg av ham. Desverre kunne ikke Dries ta vare på Ibeau, ettersom hunden ikke tålte Dries' dachshund Brownie. I tillegg hadde Dries' to brødre begge nylig blitt fedre, og kunne heller ikke ta ansvaret for Ibeau.

Dries visste at et, sted i hans samfunn, måtte det finnes en hundeelsker som kunne ta seg av Ibeau på en midlertidig basis. Utfordringen var imidlertid å finne denne personen. Dermed lanserte Dries idéeen om Pawshake i 2010, med et innlegg på Facebook-siden til pets.be, dyresamfunnet på nett som han hadde grunnlagt i 2002. (Du kan fremdeles lese det originale innlegget her.)

Samfunnet kom umiddelbart med positive og entusiastiske svar. Idéen om Pawshake hadde blitt skapt!

To grunnleggere med samme lidenskap

Dries Coucke (left) & Tanguy Peers (right)

Idéen fortsatte å forme seg i Dries' tanker, men akselererte i 2013 når han snaket om det med Tanguy Peers, en tidligere kollega fra eBay. Drevet av deres delte lidenskap for å bruke internett til å lage meningsfulle forbindelser, la de ut på et entreprenøreventyr for å bringe Pawshake til verden og forbedre livene til kjæledyr og deres eiere. Det eventyret fortsetter i dag.

Den tredje grunnleggeren: Pawshake's samfunn

Dries og Tanguy har over 25 års erfaring i å utvikle nettsamfunn for å forbedre velværet til kjæledyr og deres eiere. Men hjertet av dette prosjektet ligger i selve samfunnet : uten deltakernes støtte og forslag, ville Pawshake aldri ha sett dagens lys. Dries og Tanguy takker deg for din interesse og inviterer deg til å bli et medlem av Pawshake-samfunnet ved å registrere deg på siden eller ved å laste ned vår app.