Vårt familiealbum

Vårt team er lokalisert over hele verden med lokale ansatte i alle land vi er aktive i. Vi deler alle den samme lidenskapen for dyr og et ønske om å gjøre noe positivt i verden med vårt konsept.

Tanguy

CEO & med-grunnlegger av Pawshake

Tanguy startet Pawshake med sin venn Dries i 2013. Med over 20 års erfaring i å bygge og skalere online-markedsplasser, liker han å utfordre teamet og pushe dem til å oppnå sine mål. Hans formål er å ha en positiv innvirkning på samfunnet ved å koble sammen dyreelskende mennesker via internett. Han føler seg velsignet over å kunne gjøre dette gjennom sin lidenskap for dyr (han vokste opp med både hunder, kaniner og kanarifugler). På fritiden elsker han fjellturer og camping med sin kone og tre barn.

Sabrina

Kundeservice-sjef

Sabrina, er fra Tyskland, men bor i Belgia. Hun er Pawshakes første offisielle ansatt. Spør henne om hundeatferd og -velferd på egen risiko, med mindre du liker ekstremt mye vitenskapelig detalj. Hun brenner for konstant (egen-)utvikling og elsker en fengslende historie, så du finner henne gjerne med nesa i en bok under alle døgnets tider - noen ganger med hundene sine Corey og Dana i fanget!

Mirjam

Global sikkerhetssjef & Kundeansvarlig, Finland

Mirjam elsker å tilbringe tid med dyr. Hun leser også mye og liker å utfordre seg selv med hodebry-spill i det koselige hjemmet sitt i Finland. Heldigvis sørger de to kattene og de to hundene hennes for at hun ser sollyset minst et par ganger om dagen. Mirjam er også lidenskapelig opptatt av dyrs rettigheter, klimaendringer og LGTBIQ-samfunnet. Hun ønsker å gjøre en positiv innvirkning i alt hun gjør, både i sitt arbeid og i sitt personlige liv.

Niel

Produktsjef & web-utvikler

Niel brenner for ny teknologi og hvordan den kan brukes i digitale produkter for å påvirke livene våre på en positiv måte. Når han ikke jobber med Pawshake, er han sannsynligvis opptatt med et annet tekniskrelatert hobbyprosjekt, eller så er han er ute med venner for å oppdage kule, nye steder i Belgia, sitt hjemland. Hos Pawshake kombinerer Niel sin kjærlighet til digitale produkter og kjæledyr.

Paulien

Kundeansvarlig, Nederland

Paulien er kundeansvarlig for Pawshake i Nederland. Hun bor nær stranden hvor hun ofte jogger med hunden sin, Nadia - en liten gatehund fra Spania. Paulien har også en katt, Flip, som er veldig leken og som elsker å stelle og kose med Nadia (søtt, ikke sant?!). Paulien elsker å gå turer, spise vegetarmat og er et aktivt medlem i sin lokale bokseklubb.

Maggie

Kundeansvarlig, Italia

Margherita, bedre kjent som Maggie for det flerkulturelle teamet til Pawshake, er kundeansvarlig i Italia. Hun er født på det nordlige landsbygda i Italia og har nå base i Milano. Det var her hun også studerte Kommunikasjon og Kulturarv. Når hun ikke jobber, bruker hun tiden på kunstneriske prosjekter under tilsyn av sine to katter, Mochi og Mini.

Jessica

Kundeansvarlig, Australia

Jess er kundeansvarlig for Melbourne, Australia. Hun er den stolte eier av en søt omplasseringskatt som heter Benjamin og hun er lidenskapelig opptatt av adopsjon av dyr og det å gi hjemløse kjæledyr en ny sjanse. Jess har vært med Pawshake siden oppstart og elsker å se selskapet vokse, blomstre og å gjøre australske dyreeiere og dyrepassere glade og fornøyde.

Johanne

Kundeansvarlig, Canada

Født og oppvokst i den franske delen av Canada, Québec, flyttet Johanne til landsbygda slik at hun kunne nyte livet som hundepasser på fritiden sin. Barna har flyttet ut og hun kan glede seg over et glass vin klokka 17.00 med hunder rundt seg, hvor som helst i hele verden.

Ward

Web-utvikler

Ward bor i Belgia og deler leilighet med katten sin, Jack. De ønsker gladelig Pawshake-gjester velkommen i hjemmet sitt. Deres preferanser er gigantiske, vennlige hunder som f.eks Berner sennen-hunder. Ward elsker å dra på konserter til sine favorittband rundt om i Belgia. Han liker også fotografering og brenner for å utvikle teknologiske løsninger. Hos Pawshake liker han at han kan kombinere sin kjærlighet for dyr og teknologi.

Lionel

iOS-utvikler

Lionel bor i Belgia med sin kone og hans to rotter (ja, du leste riktig; rotter!). Han brenner for app-systemet iOS, og elsker å designe vakre og effektive app'er for din elskede mobil. På fritiden liker han å reise verden rundt og oppdage nye landskap, kulturer og selvfølgelig smake på lokal øl.

Steven

Web-utvikler

Steven bor i Belgia. Sammen med kona og to døtre, eier han flere dyr som kaniner, hunder, katter og hester. Annet enn en stor forkjærlighet for dyr, elsker Steven å designe programvare og bygge effektive og kraftige brukeropplevelser.

Valentin

Android-utvikler

Valentin bor i Belgia, men liker ikke å være hjemme for lenge. Han elsker å reise, og du kan gjerne finne han og laptopen hans på en strand et sted i Thailand. Med Pawshake klarer han å kombinere sin lidenskap for teknologi med å reise verden rundt. På fritiden driver Valentin med kampsport og spiller dataspill.

Sam

Kundeansvarlig, Australia

Sam er fra Perth, Australia og har vært en dyrevenn hele livet. Hun er spesielt glad i katter. På fritiden liker hun maratonløping, fotturer og sykling, og hun elsker å kombinere disse aktivitene med å reise verden rundt. Sam er veldig takknemlig for at jobben hennes i Pawshake lar henne leve ut denne drømmen!

Sharon

Markedssjef

Sharon, som opprinnelig er fra Singapore, har reist og bodd verden rundt og anser nå Sydney i Australia som sitt hjem. Hun har vært besatt av hunder hele livet. Mens hun gikk på universitetet, pleide hun å ta to busser og to tog hver uke for å jobbe som frivillig på et senter for hjemløse dyr. Hun liker å trene opp hunden sin Rufus til å gjøre morsomme triks og agility. Hun er aktiv hundetrener på hennes lokale hundeklubb og elsker å være kunstnerisk kreativ.

Martijn

Kundeansvarlig, Nederland

Martijn har et like stort hjerte for dyr som han er høy. Han trives godt sammen med likesinnede dyrevenner i Pawshake Kundeservice. Mellom jobb og lange hundeturer prøver Martijn å jobbe med sine egne kreative prosjekter (som inkluderer skriving av en barnebok om en pelikan), men han elsker også å sitte i sofaen og se på TV-serier / filmer eller spille dataspill. Helst med en Pawshake-gjestehund ved siden av seg selvfølgelig.

Silke

Kundeansvarlig, Tyskland

Silke er født og oppvokst i Tyskland og har bodd og jobbet i Hong Kong og i Australia. Hun har jobbet for et konsulentfirma for ledelse, men har siden bestemt seg for å følge hennes lidenskap for yoga, friluftsliv og selvfølgelig kjæledyr. På fritiden liker hun å lage veganske måltider og desserter, undervise i yoga og ta seg en løpetur med hunden sin.

Margaux

Kundeansvarlig, Frankrike

Margaux er født og oppvokst i en liten by i de franske Alpene, og vokste opp omgitt av katter og hunder. Husdyr i familiens hjem var like vanlig som synet av de snødekte fjelltoppene i det fjerne. Hun ble uteksaminert med en mastergrad i International Business, og etter å ha jobbet i forskjellige land i Europa, bestemte hun seg for å etablere seg i Berlin der hun for tiden bor sammen med mannen sin. Hun prøver fortsatt å skaffe seg et anstendig nivå tyskkunnskaper.

Celine

Kundeansvarlig, Singapore & Hong Kong

I det solfylte Singapore er Celine godt kjent i sitt nabolag som "jenta som er konstant omgitt av hunder", noe som egentlig bare er en fin måte å kalle henne “the crazy dog lady” på. Hun tar en mastergrad i Psykologi og bytter hårfarge annenhver uke. Hun rømmer gjerne til Disneyland i langhelgene sine, så si hei hvis du ser henne!

Ralf

Kundeansvarlig, Storbritannia

Ralf kommer opprinnelig fra Tyskland. Han har bodd og jobbet i San Francisco, og bor nå Storbritannia. Han eide tidligere en kafé, drev et forlag og liker generelt å holde seg opptatt. En gang en lovende Zen-student, fant han glede i hunder og har funnet et lykkelig hjem som en del av Pawshake-teamet. På fritiden liker han å svømme, gå turer, se på skyene eller lage hjemmelagde grønnkål-chips. Han gråter alltid av romantiske filmer.

Nadia

Gledesspreder

Nadia elsker å være i nærheten av mennesker til enhver tid, og hun er ekstremt bortskjemt av Pawshake-teamet. Hun liker å delta på jobbsamlingene så lenge hun kan tygge på en godbit i sengen sin under møtebordet. Som offisiell Gledesspreder og teamets kontorhund har hun den viktige jobben med å holde eieren og kollegene glade og aktive. Siden hun er veldig god i jobben sin, får Nadia masse kos og lange turer som betaling.

Jack

Sikkerhetssjefens høyre hånd

Jack er Pawshakes sikkerhetssjef sin høyre hånd. Han har et øye for å observere og lese mennesker. På fritiden finner du han i solsteika eller med favorittboka si foran seg i vinduskarmen.
  1. Hjem
  2. »
  3. Vårt familiealbum