Hvorfor være vert?

Hva er fordelene av å være dyrepasser?

Her er noen gode grunner - bortsett fra det fantastiske selskapet som kjæledyr gir – til å gi en hjelpende hånd som dyrepasser til dyreeiere i ditt nærområde.  

Bring liv til hjemmet

Bli ønsket velkommen hjem av en logrende hale, ha det gøy med en leken hund eller kos deg med en malende kattunge. Dyrs energi og hengivenhet er fantastiske ting som bringer nytt liv inn i huset.

Velg det rette dyret

Som dyrepasser hos Pawshake, har du full kontroll over hvilke dyr du slipper inn i ditt hjem. Velg kjæledyret som passer til din situasjon, for en meningsfull og givende opplevelse som dyrepasser.

Møt nye mennesker

Du vil utvikle et spesielt forhold med eieren som tiltror deg sitt elskede kjæledyr, samtidig som du vil ha glede av oppmerksomheten du vil tiltrekke deg sammen med din nye firbeinte venn!

Gled deg over kvalitetstid med hele familien

I tillegg til gleden og moroa du vil ha med dine firbeinte gjester, gir dyrepassing også barna en sjanse til å ha det gøy med en entusiastisk lekekamerat, i tillegg til å lære om ansvaret det innebærer å ta vare på et kjæledyr – uten forpliktelser på langsikt.

Få en ekstra inntekt

Dyrepassing betyr ikke bare at du kan skjemme bort en firbeint venn med omsorg og kjærlighet, men det lar deg også få en ekstra inntekt ved å bli betalt for å gjøre noe du har glede av. Ettersom du setter din egen tilgjengelighet og dine egne priser, har du full mulighet til å arrangere ting slik det passer deg.

En potensiell ny lekekamerat for ditt eget kjæledyr

Selv om enkelte dyr ikke liker selskapet av andre dyr, vil andre sosiale kjæledyr bli henrykt over å ha en ny lekekamerat. Takket være Pawshake er det mulig å arrangere et møte mellom potensielle lekekamerater på forhånd, slik at de har en mulighet til å bli kjent med hverandre. Ikke glem å legge fastboende kjæledyr til din profil, slik at de som søker kan få vite om dem.

Du tar vare på dine gjestedyr – vi tar hånd om resten!

Vi vet at det tar arbeid og disiplin for å ta vare på et kjæledyr. Det er derfor vi engasjerer oss i å forenkle alt det som gjenstår, fra gratis profillaging på siden til ukompliserte reservasjoner og betalinger.

Det er enkelt å registrere seg som dyrepasser:

1. OPPRETT DIN PROFIL GRATIS

Dette steget tar kun noen få minutter, og du kan endre din profil til enhver tid. Ikke glem å legge til noen fine bilder i galleriet ditt. Fyll ut din profil fullstendig og inkluder bilder av god kvalitet, slik at Pawshake's samfunn kan bli kjent med deg. Det beste er å laste opp bilder som ikke bare inkluderer deg selv, men også eventuelle kjæledyr du har og miljøet du kommer til å tilby dine gjester. Skriv en fyldig og informativ profilbeskrivelse og la dyreierne bli kjent med deg før de eventuelt kontakter deg. Få tips og råd om hvordan en perfekt profil ser ut her.

2. SETT DIN PRIS

Du, og bare deg, setter prisen på dine tjenester. Når du fastsetter en pris, ikke glem å tenke på andelen til Pawshake.

3. START DYREPASSING

Vent på at forespørselene kommer inn, og velg de som passer deg for å komme i gang.

REGISTRER DEG SOM DYREPASSER HER.

Vår kundetjeneste er tilgjengelig for å svare på alle dine spørsmål.