hjemmebesok

Hjemmebesok i ditt nabolag?

Book en dyrepasser til å besøke hjemmet ditt et par ganger om dagen for å mate og leke med kjæledyret ditt.

 • Hjemmet ditt er mer sikkert når en dyrepasser sjekker inn daglig
 • Dyrepasser tar inn posten, vanner plantene og er behjelpelig med andre tjenester i hjemmet
 • Daglig medisinadministrering for katten eller hunden din
 • Ferskt vann og mat for kattene dine
 • Rengjøring av kattetoalett

Hjemmebesøk

Hjemmebesøkstjeneste betyr at en dyrepasser kommer til huset ditt for å mate katten din, leke med den og rengjøre kattedoen. Dette bestiller man for en viss tid, en eller flere ganger om dagen, avhengig av individuelle behov.

Hvorfor hjemmebesok?

Hjemmebesøk er ideelt for katter eller for familier som har andre kjæledyr hjemme mens de er borte.

Mens du er på reise eller i nødstilfeller: Det er mange mulige grunner til hvorfor du kanskje behøver å få en dyrepasser innom huset ditt. Som oftest vil du behøve noen som kan ta vare på kjæledyret ditt mens du er på reise, uansett om det er en jobbreise, et familiebesøk eller en avslappende ferie. Andre grunner kan være at du trenger å være på sykehuset eller har en liknende nødstilfelle.

Uansett hva grunnen er, kan du stole på din dyrepasser fra Pawshake!

Hvorfor ikke ha katter hjemme hos dyrepasseren? Katter er veldig territoriale dyr, og de er veldig sensitive til endringer i miljøet sitt. Å bo på en kennel eller et dyrehotell er veldig stressende for de fleste katter. Det er også en økt risiko for å få sykdommer eller parasitter. Gjennom hjemmebesøk får pus kjærlighet og blir ivaretatt i sitt hjemmemiljø.

Spesielle behov? Ingen problem!  Kattepassere tilbyr kjærlig, morsom og trygg omsorg for katten din. Alle deres behov blir ivaretatt, selv for kattene med spesielle behov, som f.eks medisinering.

Hvordan fungerer hjemmebesok?

Gratis første møte: Det første steget er å søke etter en dyrepasser i ditt nærområde som er en god match for behovene dine og som er ledig. Kontakt vedkommende og arranger et personlig møte slik at du, katten din og den mulige kattepasseren kan bli kjent med hverandre, og du kan vurdere om passeren er en god match for deg og katten din.

Betal gjennom Pawshake.

Gode kattepasser-tips:

 • Kjøp inn nok kattemat og kattesand for perioden kattepasseren skal se til katten, og fortell han/henne hvor maten og kattesanden finnes. De vil trenge presise instruksjoner om hvordan mate katten også.
 • Ha på radioen? Gardinene lukket eller åpne? Ta inn posten og vanne plantene? Gi presise instruksjoner på hva du forventer av kattepasseren din.
 • Husk å gi kattepasseren et kontaktnummer for nødstilfeller and the og nummeret til veterinæren din, i tilfelle.

Vit hva Pus gjør: Mens katten din får daglige besøk, kan kattepasseren sende deg meldinger og/eller bildeoppdateringer via Pawshake sin nettside eller appen så du ikke trenger å bekymre deg om dem.

Hvorfor Hjemmebesok via Pawshake?

Trygg, profilsjekket og forsikret: På Pawshake kan du finne kattepassere du kan stole på og som har blitt profilsjekket i ditt område. Katten din dekkes av vår Dyreforsikring under hele oppholdet.

Det er ingen grunn til å bekymre seg: En dedikert dyrepasser kan være et flott alternativ til en venn eller slektning.

Pawshake-garantien

 • Lokale dyrepassere
 • Toppforsikret
 • Ro i sjelen

Vi elsker å se bilder av medlemmene våre. Del dine bilder og historier så vil vi kanskje framheve deg på denne siden.

Menneskene fra Pawshake er her for å hjelpe.

Kontakt oss