Ellen

Sosialt Dyrepass I Mitt Hjem.

Sosialt Dyrepass I Mitt Hjem.

Tjenester & Priser
Book via Pawshake for å få premium forsikring, 24/7 kundestøtte, bookinggaranti, trygg kontantløs betaling, bildeoppdateringer og mer!

Møt & Hils

Bli kjent med hverandre først.
Gratis
Kontakt
×

Dyrepensjonat hjemme (24 timer)

Ditt kjæledyr går til Ellen .
Reserver
Nkr 250/natt
(Nkr120 for hvert ekstra kjæledyr )
×

Hundebarnehage

Ditt kjæledyr blir hos Ellen på dagtid .
Reserver
Nkr 150/dag
(Nkr60 for hvert ekstra kjæledyr )
Mastercard
payment_methods_banks
PayPal
478 ganger sett

Tilgjengelighet

Ellen

Snarøya Pawshaker siden Aug 2016
  • Siste aktivitet: 4 timer 46 min siden

  • Stamkunder: 2
  • Favoritt: 2 ganger
  • SMS-verifisert
  • E-postverifisert
  • Facebook-verifisert

Ellens pelskledde klienter.

Dolly
Dexter, Muffin Noodles
Bella
29 bilder
Muffin Noodles

Hei, jeg heter Ellen!

Jeg heter Ellen og er en 25 år gammel jente som bor i en leilighet på snarøya sammen med min 4 år gamle sønn og vår Whippet Dexter. Kjæresten min Sean på 25 år tilbringer mye tid sammen med oss og hjelper til med hundepassing.

Jeg har mye erfaring med hunder, både fra egne hunder som for eksempel Husky, Whippet og Border Collie, og hunder jeg har passet oppigjennom. Jeg begynte med hundelufting for en del i nabolaget da jeg var litt yngre, her fikk jeg en bredere erfaring med forskjellige raser og deres induviduelle behov for aktivisering. Nå som jeg er voksen har jeg muligheten til å gjøre noe litt mer ut av denne hobbyen, samtidig som det gir meg muligheten til å hjelpe andre. Jeg har alltid ønsket å en dag kunne ta instruktør utandelse og håper en dag at denne drømmen kan bli en realitet. 

Ellers har jeg erfaring med trening og rehabilitering av hunder med atferdsproblemer. Dette er kanskje noe av det mest spennende jeg har vært med på. Jeg har ut fra dette fått lært mye om å ta hensyn til spesefikke problemer og hvordan man kan jobbe for å rehabilitere en del av disse problemene. Men det absolutt viktigste jeg lærte i denne prosessen er å ikke alltid se på ting som et problem men en faktor som må taes hensyn til. 

Som hundepasser er jeg opptatt av at hundens behov er i fokus og at du som eier til en hver tid føler deg trygg på at din firbente venn har det bra. Så langt det lar seg gjøre er hunden med på det meste vi gjør, vi prøver å tilpasse så hunden ikke trenger å være alene hjemme, med unntak av evt en kjapp tur på butikken, legetime, levering i barnehage etc. Pr dags dato har vi en livsituasjon som gjør det mulig med tilsyn av hund mer eller mindre 24/7. 
Siden vi ikke har hage hundene kan boltre seg i, liker vi å ta med hundene litt ut og vekk ifra hjemme. Vi besøker ofte hundeparken, enten en inngjerdet park på Fornebu, eller en åpen park i Frognerparken. Vi har stranda mer eller midre i hagen, men liker også å ta oss en tur til andre badesteder, der det er litt mer sosialt. 

Hvis det er noe så er det bare å ta kontakt for en prat :)

Spesifikke ferdigheter

Jeg snakker Engelsk & Norsk
5+ år år(s) erfaring

Jeg har vokst opp på en gård med min far som driver med hundekjøring og har vært med på både trening og stell har også vært med på trening og rehabilitering av hunder med atferdsproblemer.

Jeg kan administrere

Orale medisiner

Jeg har erfaring med

Artboard Adferdsproblemer

Jeg tilbyr også

Stelling
Hundetrening

Ekstra

Bookinger i siste liten
Fleksibel avbestillingspolicy

Mitt hjem

Jeg har

Leilighet
Barn <10 år gamle
Et liten stort uteområde

Jeg kan tilby

24/7 oppsyn
Akuttransport

Fastboende dyr

Når kjæledyret ditt bor hos meg

Jeg aksepterer

Hunder
Valper
Katter
Godtar små dyr (gnagere, kaniner, fugler...) i mitt hjem

Turområder

Strand & bypark
Båndfritt hundeområde i nærheten

Flere hundepass hjemme og dyrepassertjenester i Snarøya