Marte

Omsorgsfull Dyrepasser I Oslo

Omsorgsfull Dyrepasser I Oslo

Jeg er ikke tilgjengelig for øyeblikket

Jeg er for øyeblikket ikke tilgjengelig for å akseptere nye bookinger.

Marte

Oslo Pawshaker siden Feb 2017
  • Siste aktivitet: 1 dag 6 timer siden

  • Stamkunder: 1
  • Favoritt: 3 ganger
  • SMS-verifisert
  • E-postverifisert
  • Facebook-verifisert

Hei, jeg heter Marte!

// JEG ER IKKE TILGJENGELIG FOR TIDEN PGA HØY ARBEIDSMENGDE PÅ JOBB //

Hei! Jeg heter Marte og er en trygg og engasjert dyrepasser på 27 år. Jeg har masse erfaring med dyr helt fra jeg var liten og en sterk interesse og omsorg for alle typer dyr og kjæledyr. Jeg har gjennom livet eid tre kaniner, to undulater, to sauer og flere marsvin; tre marsvin da jeg var barn og i dag har jeg fem stk (tre er mine og to er midlertidig adoptert fra min lillesøster).
Jeg kjøpte meg nettopp et lite hamster; Elliot. Helt ny erfaring for meg, men det er kjempekoselig og jeg digger han!

Jeg har erfaring med hund og katt gjennom venner og familie, og har hittil passet seks katter via Pawshake med veldig gode tilbakemeldinger. Jeg liker å gå tur så hundelufting passer meg perfekt. Det er ikke lov med dyr i borettslaget jeg bor i (bortsett fra burdyr, men leiligheten min er liten), så jeg kan dessverre ikke passe dyr hjemme hos meg selv. Derfor vil jeg heller tilby hjemmebesøk hos eierne. Dette må bli i Oslo-området da jeg ikke har bil.

Jeg skal etter planen utdanne meg til dyrepleier etter ett til to år som privatist (realfag), noe jeg gleder meg veldig til! Jeg håper å kunne tilby min tid og kjærlighet til ditt kjæledyr når du trenger hjelp og vil gjøre mitt ytterste for at din lille krabat får en fin ferie eller helg den også :)

NB! Hjemmebesøk 2x ila en dag gjelder kun i helger og ferier da jeg jobber fulltid og ikke har mulighet til dette i hverdagene. Ta kontakt så ser vi på dette sammen :)

Spesifikke ferdigheter

Jeg snakker Engelsk & Norsk
10+ år år(s) erfaring

Jeg anser meg selv som meget kunnskapsrik når det kommer til marsvin og har over 6 års erfaring med dem. Jeg er medlem av Norsk Marsvin Klubb.

Jeg kan administrere

Orale medisiner

Jeg tilbyr også

Stelling

Ekstra

Bookinger i siste liten
Fleksibel avbestillingspolicy

Mine egne kjæledyr

Flere hundepass, kattepass og dyrepassertjenester i Oslo