Marthe

Dyrepasser Du Kan Stole På

Dyrepasser Du Kan Stole På

Jeg er ikke tilgjengelig for øyeblikket

Jeg er for øyeblikket ikke tilgjengelig for å akseptere nye bookinger.

Marthe

Hammerfest Pawshaker siden Sep 2016

 • Stamkunder: 3
 • Favoritt: 7 ganger
 • Telefonintervjuet
 • SMS-verifisert
 • E-postverifisert
 • Facebook-verifisert

Marthes pelskledde klienter.

Zaki
Aiva
Ask, Zaki
21 bilder
Aiva

Hei, jeg heter Marthe!

Hei, mitt navn er Marthe!

Om meg: 
Jeg er en 25 år gammel student som nå tar en mastergrad i idrettsvitenskap. Studiet foregår i Alta, men mesteparten av tiden befinner jeg meg hjemme i Hammerfest siden studiet er samlingsbasert og kun varer 1 uke om gangen (se kalender for å se datoer jeg er borte). Utenom studier jobber jeg som freelancer (hjemmekontor). Dette vil si at jeg har mye fritid ved siden av studiene, og en fleksibel timeplan. Jeg bor i en leilighet på Høyden med samboer Sverre og hunden vår Ask. 

Min erfaring: 
I min familie har vi hatt hunder siden jeg var 8 år gammel. Opp gjennom årene har det blitt flere hunder av ulike raser, noe som har gitt meg en bred forståelse for hunder av ulik størrelse. Raser jeg har personlig erfaring med er Riesenschnauzer, Flat Coated Retriever, Norsk Buhund, Finsk Lapphund, Chihuahua, Dvergpincher og Kleiner Münsterländer. I mine yngre år var hundene å anse som en turkamerat og kjæledyr. Nå eier jeg en jakthund (Kleiner Münsterländeren Ask på 2 år) som vi aktivt trener i både lydighet og jakt. Det siste året har jeg også fått utvidet erfaring om både hundepass og kontakt med eiere gjennom Pawshake. 

Hva jeg tilbyr:

 • Dyrepensjonat hjemme 
  Om hunden din går overens med min hund, så kan jeg ha den hjemme hos meg over natten. I utgangspunktet vil dette si voksne tisper. Jeg godtar dessverre ikke valper, da jeg er avhengig av at hundene er husrene og ikke ødelegger ting. Hannhunder vil som regel ikke fungere sammen med min hund i en leilighet, med mindre de er særdeles rolige av seg. Jeg har en alfagutt som er veldig opptatt av å være sjefen i gata, og dette byr opp til bråk om jeg bringer en hund i hus som er villig til å ta opp diskusjonen.
 • Hundelufting 
  Jeg går tur med hunden din. Jeg kan enten kjøre til deg og hente hunden din, eller så kan du omså levere hunden til meg. Jeg bor rett ved store og åpne friluftsområder på Høyden, så naturen er i umiddelbar tilgang rett utenfor døren. Jeg vil selv si at jeg kan lufte de aller fleste hunder, tisper som hannhunder, uansett størrelse. Om jeg tror hunden kan gå overens med min egen hund, medbringer jeg muligens ham også. Turene vil vare i +45 minutter.
 • Hjemmebesøk
  Skal du vekk en langhelg og trenger mating og lufting av hunder som står i hundegård, eller for katten din som er innendørs? Katter er kjent for å bli stresset av nye miljøer, så når du er borte på ferier vil det være ideelt at katten får oppholde seg hjemme. Jeg har lite personlige erfaringer med katter, men hvis du viser meg rutinene rundt hva som skal gjøres mens du er borte så er jeg selvsikker på at det skal mestres.
 • Overnatting i hjemmet
  Hvis du av noen grunner vil at hunden skal få oppholde seg hjemme mens du er borte, så kan jeg bookes for overnatting i hjemmet. Dette er også en ideell måte å fikse tilsyn til eget hjem mens du er borte. Det er ingen som fristes til å bryte seg inn i et hus hvor lysene er på og det er liv i stua. 

   

Jeg vil gjerne understreke

Møt og hils er viktig for meg, og jeg ønsker i alle tilfeller å møtes før man går gjennom med en booking. På denne måten blir jeg kjent med både deg og ditt kjæledyr, og vi kan sammen gå gjennom detaljer før en booking. 
Jeg ønsker å få ærlige tilbakemeldinger etter hver eneste booking, så jeg håper dette tas hensyn til. 
Som dyrepasser er jeg ærlig om hva jeg kan og ikke kan gjøre. Og jeg er alltid villig til å lære!  

 

Jeg håper å høre fra deg, og ta gjerne kontakt for en uforpliktende møt&hils! 

 

Spesifikke ferdigheter

Jeg snakker Engelsk & Norsk
Kjent med hundetreningsteknikker
< 5 år år(s) erfaring

Konsekvent og vil følge kravene til hundeeier nøye. 
Trygg med hund. 

Aktiv og kan tilby lengre turer (avhengig av sesong og vær). 
Tar kick-ass bilder av hunder. 

Jeg kan administrere

Orale medisiner

Jeg har erfaring med

Dyrevelferd som frivillig

Jeg tilbyr også

Hundetrening

Ekstra

Bookinger i siste liten
Fleksibel avbestillingspolicy

Mitt hjem

Jeg har

Leilighet
Et stor stort uteområde

Fastboende dyr

Når kjæledyret ditt bor hos meg

Jeg aksepterer

Hunder
Valper
Katter

Turområder

Landlig