Pawshake logo
Ann-jonette

Aktiv Hundepasser Med Lang Erfaring

Oslo
16 ganger favorisert
3 Stamkunder
Bor med 2 hunder
Bor sammen med Siberian Husky Tuna
Svarer normalt innen en dag
11 uker siden
Siste aktivitet
<6h
Svartid
100%
Responsrangering
Døgnpass(Kun eksisterende klienter.)
24t opphold, hjemme hos dyrepasser
450 NOK for hvert ekstra kjæledyr
450 NOK
/natt
Ekstra tjenester og priser

Utilgjengelig

Ann-jonette aksepterer for tiden kun bookinger fra eksisterende klienter.

Om Ann-jonette

VI ER PÅ FLYTTEFOT!!!

1.JULI FLYTTER VI TIL FJERDINGBY, RÆLINGEN. Jeg kommer til å oppdatere all informasjon så fort vi er på plass.
Reservasjon er frem til jeg fjerner denne teksten, i flytteperioden kun for hunder jeg passet tidligere. Send melding om det er noen datoer dere lurer på, så kan jeg se om det er mulig. Jeg kommer nemlig stenge kalenderen frem til slutten av august, men vil som sagt være mulig for tidligere firbeinte besøk :).

Under tjenester fremgår det hvilke størrelse hund og alder jeg passer. Når det gjelder voksne hunder (kjønnsmodne hunder), så tilbyr jeg dessverre ikke pass av hannhunder.
Jeg har ei heller mulighet til å passe hunder som har aggresjon mot andre hunder, har ressursforsvar eller ikke takler å være hjemme alene overhodet.
Med ressursforsvar mener jeg om hunden din kan ha noen meninger ovenfor meg eller mine hunder ifht gjenstander, vannskåler, sko ++. Om dette er tilfellet, så kan jeg dessverre ikke passe din hund. Tyggebein og leker får de kun under tilsyn, så om hunden din kun kan finne på å vokte det, er det ikke noe problem men gi meg beskjed.
Viktig at hunden har vaksiner i orden og jeg ønsker at dere tar med vaksinasjonskort når dere leverer hunden. Hunder uten vaksinasjonskort medbragt vil ikke godtas.
Om du ønsker at hunden din skal være hos meg for mer enn 3 overnattinger, så må du i tillegg booke en enkel overnatting i forkant. Dette for å være helt sikker på at hunden din er komfortabel i mitt hjem og at hundene innendørs er en god match og klarer finne roen sammen. Dette er selvsagt alltid viktig, men spesielt når det er hunder som skal bo her i lengre tid.

Jeg er også totalt avhengig av at du som eier forteller om alle dine hunders eventuelle uvaner (og alle har noen), sånn at jeg kan ta en informert beslutning om hunden din vil passe inn i vårt hjem :D
Ingen hunder er perfekte og mange ting er bare kjekt å vite om - som at f.eks hunden din spiser alt på bakken.


Jeg er en 43 år gammel dame med mangeårig erfaring fra hundetrening av egne og andres hunder. Hjemme hos meg bor en Siberian Husky tispe på straks 10 år som heter Tuna. Hun blir brukt som trekkhund, men er også godkjent terapihund i regi av Dyrebar Omsorg. Tuna har ett veldig mildt vesen og går overens med katter, hunder og mindre dyr. Sommeren 2017 fikk Tuna ett kull og fra den herlige gjengen ble sønnen hennes Marve igjen her. Han er en artig karakter, med en veldig mildhet blandet med stort pågangsmot. Marve er ofte alle valpers favorittonkel :). Marve er utdannet besøkshund og skal forhåpentligvis bli godkjent terapihund.

Litt om meg: Født og oppvokst med masse dyr og da hunder spesielt da faren min drev oppdrett av fuglehunder og eldre søster med hundekjøring. Men har også hatt katt, kaniner, rotter og degus opp gjennom årene.
Tok instruktørutdannelse hos Lundqvist Hundeskole i 1999 og etter noen års pause er jeg tilbake på instruktørteamet der igjen. Jobbet tidligere mye med ulike atferdsutfordringer og holder nå i all hovedsak kurs i hverdagslydighet, passeringstrening, agility og valpekurs.
Mine egne hunder trener jeg: Søk, Agility, Jaktlydighet, Rally LP, triks, do as I do.... Som dere kanskje skjønner; litt av alt.
Dette kommer i tillegg til at vi er aktive utendørs i naturen med trekk, kløvturer eller bare sitter i skogen og nyyyter.

Min hund blir som sagt brukt som besøkshund i regi av Dyrebar Omsorg. I den anledning har vi vært med på flere EU-prosjekter som omhandler å ivareta god dyrevelferd i den jobben hundene da utfører med meg. Dette er noe jeg generelt er opptatt av, så jeg vil så langt det går tilpasse at dagliglivet ser ganske likt ut i forhold til hva hunden din er vant med.

Kan tilby en stor romslig leilighet i rolig nabolag med hundesenger i kriker og kroker, en fin skjermet hage med litt treningsutstyr samt lange turer i Østmarka. Om været tillater det og hunden din er vant med lengre turer, så gjerne overnatting i skogen enten i telt eller under åpen himmel. Har du en eldre hund som det må tas hensyn til eller om hunden din har andre plager tas dette selvsagt tas hensyn til.

LEVERING AV HUND: Her har jeg satt et tidsrom som dette må skje slik at du tenker over dette når du sender en bookingforespørsel: 08.00-18.00. Henting av hund er mye mer fleksibelt, men jeg må vite når dere tenker hente før vi inngår en avtale.

Ann-jonettes tjenester

Hjemme hos dyrepasser

Hundepass(Kun eksisterende klienter.)
Overnatting hjemme hos dyrepasser
450 NOK for hvert ekstra kjæledyr
450 NOK
/natt

Ann-jonette tilbyr også

Hundetrening
Stell

Avbestillingspolicy: Moderat

Full refusjon hvis kansellert mer enn 7 dager før bookingen starter, 50% refusjon hvis kansellert innen 7 dager før. Ingen refusjon betales hvis bestillingen kanselleres på eller etter startdatoen.

Omtaler

starstarstarstarstar
Kommunikasjon
starstarstarstarstar
Samvittighetsfull
starstarstarstarstar
Profilnøyaktighet
starstarstarstarstar
Behandling av dyr
starstarstarstarstar
Verdi
starstarstarstarstar
Hundepass
Mette Matheson, 2021-10-29

Mozart hadde det tipp topp, dette er en som kan hund🐾😊

starstarstarstarstar
Dagspass
June, 2021-10-20

Utrolig dyktig hundepasser med mye kunnskap og lang erfaring. Passet valpen vår på dagtid, og han stortrivdes! Fikk fine oppdateringer i løpet av dagen med bilder. 100% tillit til Ann-jonette😊

1
2
3
4
next page

Tilgjengelighet

Ann-jonette's kjæledyr

Marve
Siberian Husky
Tuna
Siberian Husky

Om Ann-jonette's hjem

Tillatte kjæledyr

Valper
< 1 år
Hundestørrelser
0-20 kg
Hundens alder
0-20 år
Kjønn, hund
Hunn

hjemmet til Ann-jonette

En leilighet
Et mellomstort uteområde
Har ingen barn
En inngjerdet bakgård
Transport ved nødsituasjoner

Turområder

Båndfritt hundeområde i nærheten
Urban, Landlig & Skog

Ferdigheter

Spesifikke ferdigheter

Jeg snakker Engelsk & Svensk & Norsk
+ 20 års erfaring
Kjent med hundetreningsteknikker

Jobbet som hundeinstruktør i flere år med hovedområdet hunder med ikke A4 adferd. Med egen hund driver jeg med trekk, søk og på aktiviseringsnivå; lydighet, retrieverjakt(med yngste huskyen) og agility. I tillegg er begge hundene mine godkjente besøkshunder og Tuna er også f.o.m. 10.02.2020 godkjent terapihund

Tålmodig og glad i kombinasjonen ro hjemme og aktivisering og gøy utendørs :)

Kan håndtere

Orale medisiner
Førstehjelp og HLR for kjæledyr
Injiserte medisiner

Erfaring med

Dyrevelferd som frivillig
Omplasserte dyr
Atferdsproblemer

Statistikk

SMS
Verifisert
Email
Verifisert
Ann-jonette

Ann-jonette

Aktiv Hundepasser Med Lang Erfaring

Oslo
Døgnpass(Kun eksisterende klienter.)
24t opphold, hjemme hos dyrepasser
450 NOK for hvert ekstra kjæledyr
450 NOK
/natt
Ekstra tjenester og priser

Utilgjengelig

Ann-jonette aksepterer for tiden kun bookinger fra eksisterende klienter.

Avbestillingspolicy: Moderat

Full refusjon hvis kansellert mer enn 7 dager før bookingen starter, 50% refusjon hvis kansellert innen 7 dager før. Ingen refusjon betales hvis bestillingen kanselleres på eller etter startdatoen.

Book og betal via Pawshake og få Pawshakes Kvalitetsløfte, online kundeservice, bookinggaranti, trygg og kontantløs betaling, ingen booking-endringsavgift, daglige bildeoppdateringer og mer