Blogg

Blogg

Å si farvel til kjæledyret sitt

Vi vil ikke tenke på det, men alle dyreeiere vil måtte forholde seg til dette på et eller annet tidspunkt: Å si farvel til kjæledyret sitt. Dette kan føre til mye sorg, og å sørge over å ha mistet kjæledyret ditt er helt normalt. Hvilke tabuer kan du møte ved et kjæledyrs bortgang, og hva trenger du å vite om å si farvel til din elskede firbente venn?

Les mer

Derfor er Pawshake trygt å bruke

I dag kan vi enkelt finne en dyrepasser med bare noen få klikk via et nettsted eller en app. Men hvordan vet du at du kan stole på en slik dyrepasser? Hva er erfaringene fra andre dyreeiere, og hvordan vet du med sikkerhet at din Pawshake-booking er... ja, sikker?

Les mer

Hvorfor slikker hunden min meg?

Noen hundeeiere elsker litt vennlig slikking fra hunden sin. Men hvorfor slikker egentlig hunden din deg? Og hva er konsekvensene for helsen din når en hund slikker deg i for eksempel ansiktet? Les alt om hundens slikkevaner!

Les mer

4 kreative måter å fôre hunden din på!

Hunden din er av natur det som kalles en "opportunistisk jeger", en som spiser hva de finner, når de finner det og den vil jakte hvis muligheten byr seg. Dette betyr at hunden din får stor tilfredsstillelse av å jobbe for maten. Derfor kan du prøve å mate hunden din (eller hunden du passer) på en annen og mer kreativ måte: Vi gir deg 4 tips!

Les mer

Huspasser: Verdens beste jobb?

Det er en morsom og eventyrlig måte å oppdage nye steder, mennesker og kjæledyr på: Å være huspasser. Som huspasser, bor du i huset til dyreeieren når han eller hun er borte - natt og dag. Men hva bør du huske på som huspasser og hvordan sikrer du at alle blir fornøyde til slutt?

Les mer

Hold hunden din trygg på tur: Tips til lys og reflekser

I løpet vinteren og de svært korte periodene med dagslys vil du oftere gå tur med hunden din i mørket. Da er det viktig at du og andre kan se hunden din til enhver tid, spesielt i nærheten av trafikk eller på generelt svært mørke områder. Med dette reflekterende hundetilbehøret vil hunden din skille seg ut i mørket!

Les mer

Why is my dog jealous?

Just like humans, dogs can show jealous behaviour, such as excessive begging for attention or, at worst, aggression. Where does this behaviour come from and what can you do about it?

Les mer

How to walk multiple dogs

If you are a dog walker or a dog owner, you might come to a point where you have to walk several dogs at the same time. Do you want to be able to walk a 'pack' without any problems? Then read this dog walking tips for a safe and easy walk with two or three dogs!

Les mer

7 tips for bærekraftig dyrehold

Dyrehold og bærekraft er ikke alltid 100% kompatibelt. Likevel kan du fortsatt ta noen positive skritt i riktig retning og hvert tiltak hjelper! Lær hvordan du gjør livet med din trofaste følgesvenn morsom, grønn og miljøvennlig med våre 7 tips for bærekraftig dyrehold.

Les mer

Kjæledyr og skilsmisse: Hva er best for den lille?

Kjæledyr er en del av familien. Dette betyr at vi står overfor et vanskelig dilemma i tilfelle separasjon eller skilsmisse. Å sette ditt kjæledyrs interesser først og vite hva du skal gjøre i en slik situasjon krever at du er tilstrekkelig informert. Hvordan kan du sikre at kjæledyret ditt ikke lider av din pågående separasjon eller skilsmisse?

Les mer

Er katten eller hunden min overvektig?

Omtrent 30% av britiske katter og hunder er overvektige, og det er å anta at det ikke er noe bedre her til lands. Vi pleier å skjemme bort våre elskede kjæledyr med en velsmakende godbit for å være snille. Likevel kan dette føre til at kjæledyret opplever en rekke helseproblemer. Å hjelpe kjæledyret til å opprettholde en sunn vekt er kritisk for å sikre at de forblir i friske og lykkelig. Men hvordan gjør du dette?

Les mer

Hvorfor vasker katter seg så ofte?

Katter vasker og slikker pelsen sin daglig og bruker nesten halvparten av sine "våkne" timer til denne aktiviteten. Men hva kan du lære av denne unike katteatferden? Hva sier denne vanen om katten din, og kan deres pelspleie bli et problem? Vi forteller deg alt du trenger å vite om kattepleie!

Les mer

Hvordan gi kjærlighet til hunden din - på riktig måte

En av de viktigste hundebehovene er en daglig dose av kjærlighet og hengivenhet. Det gir hunden trygghet, selvtillit og en følelse av sikkerhet. Når du viser hunden din at du elsker den, utvikles en generell følelse av velvære, den sover godt om natten, og føler seg balansert og selvsikker hele dagen. Men hvordan viser du hunden kjærlighet og hengivenhet på den riktige måten?

Les mer

Hvorfor bjeffer hunden min så mye?

Hunder bjeffer, det vet vi. Men hvorfor bjeffer noen hunder mer enn andre? Og hva kan du gjøre hvis du passer en hund som ikke vil slutte å bjeffe? Vi forteller deg alt du trenger å vite om hvorfor hunder bjeffer + 3 tips om hvordan du kan begrense det.

Les mer

6 aktiviteter for å få en lydig og rolig hund

Er hunden din i overkant hyperaktiv? Har den blitt ulydig, uinteressert og kanskje til og med stresset? Det er mye mulig at hunden din kjeder seg og ikke får stimulert sine naturlige instinkter. Det er viktig at hunden din blir fysisk og mentalt utfordret regelmessig. Aktivitetene i dette innlegget vil garantert gjøre hunden din god og sliten og veldig fornøyd. De vil også kunne styrke båndet dere imellom og du vil mest sannsynlig bli en mer oppmerksom hundeeier og/eller hundepasser i prosessen.

Les mer

Slik gjør du katten din lykkelig: 7 tips!

Katter pleier å bli ansett som “enkle å vedlikeholde” og at de derfor trenger lite tid og oppmerksomhet – de klarer seg selv. Som et resultat av det blir deres grunnleggende behov og ønsker ofte oversett og kattene kan glemme hvordan «være katter». Våre 7 tips under vil kunne forbedre livet til din lille pelsklump betraktelig og du vil kunne merke en lykkeligere katt nesten umiddelbart!

Les mer

Min hund har separasjonsangst. Hva kan jeg gjøre?

Å være alene føles utrygt for hunder. De er flokkdyr av natur og å være i en gruppe gir dem styrke og beskyttelse. Å være alene kan derfor trigge følelsesmessige problemer. Ingen hunder liker å være alene, men for noen kan det skape store problemer. Separasjonsangst kan utvikles ved en tidlig alder, på grunn av for eksempel neglisjering. Det kan også komme fram i senere alder etter en traumatisk opplevelse, for eksempel at eieren er borte over en lengre periode på ferie eller annet, eller på grunn av flytting.

Les mer

Hva er bedre: Ett eller to kjæledyr?

Vurderer du å anskaffe deg kjæledyr og lurer på om det er bedre med ett eller to? Eller har du kanskje allerede en pelskledd venn og tenker på fordelene ved å gi han/hun en lekekamerat? Er dyr som bor alene "ensomme", eller er det en bra ting at du er dens beste venn? Dette blogginnlegget vil hjelpe deg med alle spørsmålene rundt dette.

Les mer

Hvordan introdusere hunder og katter: 7 steg til suksess!

Hunder og katter virker å være naturlige fiender og noen ganger kan det gå litt hardt for seg. Men veloppdratte hunder og katter kan leve sammen i harmoni og til slutt bli gode venner. Tenker du å anskaffe deg hund med en katt boende hos deg fra før? Eller kanskje omvendt? Da må du sørge for en trygg og ansvarlig introduksjon mellom dine pelskledde beboere.

Les mer

Å møte dyrepasseren din første gangen: Dette bør dere snakke om!

Hvis du ser etter en dyrepasser, er det naturlig at du ønsker å finne en du føler deg komfortabel med å "gi bort" kjæledyret ditt til. Derfor er det viktig at du kommer overens med passeren. Men hvordan sjekker du kjemien? Du må møte dem ansikt-til-ansikt før du booker så klart! Vi gir deg hva du bør snakke om under det første møtet.

Les mer

Hvordan dyresikre hjemmet ditt: Unngå ulykker og skader

Før du anskaffer deg et kjæledyr eller før en hund kommer på besøk til deg, er det viktig at hjemmet ditt er et trygt sted for dyret og at du har lagt noen enkle husregler til grunn. Vi gir deg to smarte sjekklister for å forberede hjemmet ditt for kjæledyr - som vil holde dyret trygt og som gjør det mulig å unngå skader på eiendommen din.

Les mer